IPTV Premium – Meilleur Abonnement Smart IPTV Premium 2024

Smart IPTV Premium :

€9.99 – €38.99

 • Profitez d’un large choix de plus de 50 000 chaînes internationales, couvrant divers genres et langues.
 • Contenu en HD et Full HD : Accédez à une bibliothèque illimitée de vidéos à la demande, offrant une qualité visuelle exceptionnelle.
 • Films en 4K : Découvrez une sélection de films en résolution 4K, pour une expérience cinématographique à domicile.
 • Couverture géographique étendue : Qu’il s’agisse de la France, de la Belgique, de la Suisse, de l’Espagne, du Portugal, de l’Italie, de l’Allemagne, des Pays-Bas, de la Roumanie, de l’Albanie, de la Russie ou des pays arabes, nous avons quelque chose pour tout le monde.
 • Compatibilité étendue : Que vous utilisiez une Smart TV Samsung & LG (SMART IPTV, SSiptv), une Smart TV Sony Android, une Apple TV, un boîtier MAG, un PC/MAC, un smartphone ou une Android TV Box, notre service IPTV Premium est accessible.
 • Serveurs de haute qualité : Grâce à notre technologie d’équilibrage de charge, nous assurons une disponibilité élevée et un service sans coupures.
 • Tarifs attractifs : Nous offrons notre abonnement IPTV Premium à des prix compétitifs, en veillant à offrir le meilleur rapport qualité-prix.
 • Assistance clientèle dédiée : Nous comprenons l’importance d’un service client efficace. C’est pourquoi nous offrons une assistance 7 jours sur 7 pour répondre à toutes vos questions et résoudre tout problème éventuel.

Commandez dès maintenant votre abonnement Smart IP TV (en 2 clics) en choisissant la durée souhaitée et le type d’appareil dont vous disposez.

PLUS DE 50.000 chaînes internationales rien que pour vous !

Hoe IBO Player te Configureren voor Smart TV

IBO PLAYER

IBO Player wordt momenteel beschouwd als een van de beste IPTV spelers voor het gebruik van een IPTV-abonnement op Smart TV.

Voor degenen die eerder de Duplex Play-app gebruikten, die helaas niet langer beschikbaar is in de winkels van Samsung en LG Smart TV’s en daardoor niet meer geactiveerd kan worden, is IBO Player een uitstekend alternatief, effectief en eenvoudig in gebruik.

Het is belangrijk te weten dat IBO Player geen kanalen of afspeellijsten levert. Je moet een eigen IPTV abonnement hebben in de vorm van een m3u-link, die je in de app kunt installeren om TV-kanalen en VOD op je Smart TV te bekijken.

Waarom kiezen voor IBO Player

IBO Player is de eenvoudigste manier om de inhoud van je IPTV-abonnement te bekijken en is gemakkelijk te installeren op elk apparaat; Smart TV, smartphone (Android en iOS), TV-box, enz.

Hieronder een lijst van voordelen van IBO Player:

 • Krachtige streaming speler, zeer vloeiend dankzij de beroemde VLC.
 • Groot aantal verschillende thema’s om de look aan je smaak aan te passen.
 • Zeer gebruiksvriendelijk met een eenvoudige en intuïtieve interface.
 • Ondersteuning voor EPG voor TV-kanalen en details van films en series.
 • Mogelijkheid om de taal van films en series te wijzigen.
 • Functie om films en series te downloaden.
 • Ondersteunt IPTV Premium abonnementen in de vorm van m3u-links en Xtream-codes.
 • Mogelijkheid om meerdere afspeellijsten tegelijk te installeren en te beveiligen met een pincode.

Stappen om je IPTV-abonnement met IBO Player te configureren

 1. Installeer de app: Download en installeer de IBO Player-app op je Smart TV. Wanneer je de app start, noteer je het MAC-adres en de Key van de app.
 2. Bezoek de website: Ga naar de website van de app door op de link te klikken: IBO Player Device Login.
 3. Invoeren van gegevens: Voer het MAC-adres en de Key in die je van je Smart TV hebt verkregen in de velden op de website en log in.
 4. Playlist toevoegen: Kies tussen “+Add Playlist” of “+Add XC Playlist” op basis van je IPTV-abonnement.
  • Voor m3u-link: Klik op “+Add Playlist”.
  • Voor Xtream codes: Klik op “+Add XC Playlist”.
 5. Configureren met m3u-link: Klik op “+Add Playlist”.
 6. Configureren met Xtream codes: Klik op “+Add XC Playlist”.
 7. Afronden: Herstart de IBO Player-app op je Smart TV om de kanalen van je IPTV-abonnement te laden… en je bent klaar!

Belangrijke opmerking

IBO IPTV is niet gratis, maar nieuwe gebruikers kunnen profiteren van een proefperiode van 7 dagen, net zoals bij FLIX IPTV, SET IPTV, SMART STB, enz. Als je tevreden bent na de proefperiode en de app wilt blijven gebruiken, ga dan terug naar de website en koop een activeringslicentie voor slechts €8, eenmalig te betalen. Klik op « Activate Device » en vul het betalingsformulier in met je creditcardgegevens.

Conclusie

Als je een Smart TV en een IPTV-abonnement hebt in de vorm van m3u of Xtream codes, aarzel dan niet om IBO Player te gebruiken als speler. Het is eenvoudig te installeren en te configureren, gemakkelijk te gebruiken met een intuïtieve interface, en zeer krachtig voor het beheren van hoogwaardige IPTV-abonnementen.

Partager ce Post

Ne manquez pas nos promotions exclusives

Inscrivez-vous dès maintenant à notre newsletter et soyez les premiers informés de nos offres spéciales et promotions exclusives sur nos abonnements IPTV. Ne laissez pas passer l’occasion de profiter d’un service IPTV Premium de qualité à un prix imbattable !

Découvrir encore :

error: Content is protected !!
Retour en haut
×